DANK U WEL

Ik ben mijn kopers altijd dankbaar omdat zij mij in staat stellen om mij verder te ontwikkelen als landschapschilder. Steeds naar nieuwe locaties te reizen om plein air te werken en om mijn materialen te bekostigen. En ook om mee te kunnnen doen aan  kunstzinnige evenementen, enz.

Als de collectie u aanspreekt, neem dan contact met mij op om een keer in mijn atelier te komen kijken. Misschien kan ik u helpen selecteren. Alle schilderijen zijn met olieverf vervaardigd op doek of paneel. En voorzien van een blankhouten baklijst, zoals hiernaast afgebeeld. r.volbeda@chello.nl

U kunt mijn tekeningen bestellen via de online winkel. Daar vindt u ook alle details. De tekeningen zijn voorzien van een witte passepartout van 30 x 40 cm. Op verzoek kan ik de tekeningen voor u inlijsten in een blankhouten wissellijst, tegen kostendekkende meerkosten. Ze passen direct in een standaard wissellijst.

DEZE WEBSITE WORDT REGELMATIG VERNIEUWD MET NIEUWE WERKEN. VIA MIJN NIEUWSBRIEF WORDT U STEEDS OP DE HOOGTE GEHOUDEN. ZIE ONDER "CONTACT"